Rensning af kloak – slamsuger Odense, Middelfart, Fredericia & Fyn

Vi kommer ud med vores slamsuger på Fyn

Slamsugning og -spuling

Har du problemer med en stoppet kloak? Så kan vi hjælpe dig med vores slamsuger i Odense, Middelfart, Fredericia og på resten af Fyn. Hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS tilbyder vi hurtig og effektiv slamsugning, så din kloak kan blive renset, så den igen kan fungere optimalt.

Vi løser opgaver i forbindelse med slamsugning og spuling af kloak i Odense og for kunder på hele Fyn, og vi kører også gerne ud til kunder i Trekantområdet, som har brug for hjælp i forbindelse med kloakarbejde.

Vi er et autoriseret kloakfirma med mange års erfaring, og vi ved derfor med andre ord, hvordan kloaksystemet hænger sammen, og hvordan det på bedste vis kan renses.

Effektiv slamsuger Odense, Middelfart, Fredericia & Fyn

Vores slamsuger renser din kloak med genbrugsvand under et stort tryk, så vi kan løsne og suge forskellige materialer op som for eksempel fedt, slam, grus og lignende.

Hvornår er det nødvendigt med en slamsugning?

En slamsugning kan være relevant i mange forskellige tilfælde. Det kan for eksempel være, at din kloak er stoppet, og vandet i toilettet derfor ikke vil skylle ud, eller at der er en ubehagelig kloaklugt ude på badeværelset.

Vi kan løse mange forskellige opgaver

I forbindelse med slamsugning og -spuling kan vi løse en lang række forskelligartede opgaver. Vi tilbyder blandt andet:

  • Kloakspuling
  • Drænspuling
  • Tømning af tanke
  • Slamsugning af brønde

Kontakt os for professionel spuling af kloak i Odense og på Fyn

Du er velkommen til at kontakte os for info om pris, og hvis du har problemer med en stoppet kloak og i den forbindelse har behov for en slamsugning eller -spuling. Vi står klar til at rykke ud hele døgnet rundt. Du skal bare ringe til os på telefon20 65 16 03, hvis du ønsker, at vi skal sende vores slamsuger ud forbi dig, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk, hvis det passer dig bedre, og din opgave ikke haster. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.