Etablering af omfangsdræn Odense & Fyn

Vi monterer drænrør

Undgå fugtige kældervægge

Har du problemer med fugt i din kælder, så kan det være en god ide at få etableret et omfangsdræn, og det kan vi hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS hjælpe dig med.

Vi er et autoriseret kloakfirma, og vi har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Odense og på Fyn. Vi løser blandt andet opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, men har du en opgave til os et andet sted i landet, er du velkommen til at tage kontakt til os for at høre, om vi også kan løse din opgave.

Hvad er et omfangsdræn?

Drænsystemet består af dræn, der bliver gravet ned rundt om boligens fundament og ydermuren på huset. Drænet har til formål at lede overskydende vand væk fra dit hus, så du ikke får fugtige kældervægge.

Vandet bliver ledt væk fra jorden og videre over i en regnvandsbrønd, som sørger for at lede vandet helt ud i kloakken.

Hvornår kan det være relevant at få etableret et dræn?

Det kan være en rigtig god løsning at få monteret, hvis du enten kan se eller mærke, at husets sokkel, fundament eller kælderydervægge suger fugt til sig.

Er der fugt i husets fundament, kan det give omfattende skader på huset, og det øger risikoen for råd og svamp i huset, som kan medføre et dårligt indeklima. Har du en kælder i huset, kan den blive så fugtig, at den mere eller mindre vil være ubrugelig som følge af de fugtige og våde vægge.

Har du fugtige eller våde kældervægge, kan vi foruden selve etableringen af drænet også sørge for en grundig behandling af væggene, så du efterfølgende vil kunne bruge din kælder igen.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvornår det kan være ideelt for dig at få etableret et dræn, eller kunne du tænke dig at vide, hvor meget det vil komme til at koste dig? Så kontakt os allerede nu på telefon20 65 16 03 eller e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig på etableringen.