Rottebekæmpelse i Odense, Middelfart & Fredericia

Vi fjerner rotterne sikkert og effektivt på hele Fyn

Professionel bekæmpelse af autoriseret fagmand

Har du problemer med rotter på Fyn eller i Trekantområdet? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS for professionel rottebekæmpelse i Odense, Middelfart, Fredericia og på resten af Fyn. Vi er autoriseret kloakmester, men vi har ikke kun ekspertisen på kloaksystemet. Vi har også speciale inden for bekæmpelse af rotter.

Rotter formerer sig utroligt hurtigt. En rotte er kønsmoden, når den er ca. ti uger gammel. En rottehun får i gennemsnit to til syv kuld om året med otte til ti unger i hvert kuld. Drægtigheden varer kun i 22 dage, og hunnen kan blive drægtig igen lige efter. Det betyder, at et enkelt rottepar kan formere sig til helt op til 700-800 rotter på bare et enkelt år.

Rotterne kan ødelægge dit kloaksystem

Rotter forårsager ofte store skader på kloakledninger. Har du mistanke om, at du har rotter på din grund, er det derfor en rigtig god ide at kontakte en professionel rottebekæmper, som samtidig også kan inspicere din kloak for eventuelle skader.

Vi har det rette udstyr til at foretage en TV-inspektion af dine kloakledninger, hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt kan lokalisere utætheder og brud. Under TV-inspektionen kan vi også se rotterne på skærmen, hvis de befinder sig nede i kloakledningen, og så sørger vi naturligvis både for at fjerne rotterne og udbedre eventuelle skader.

Lad en professionel rottebekæmper bekæmpe rotterne

Det er ikke lovligt selv at kaste sig ud i bekæmpelse af rotter. Det kræver fagfolk med autorisation til at opsætte en rottespærre korrekt og anvende gift. Hvis giften anvendes forkert, kan det øge rotternes resistensudvikling og gøre dem mere modstandsdygtige. Lad derfor altid en professionel rottebekæmper stå for bekæmpelsen, så du kan være helt sikker på, at de bliver håndteret, som de skal.

Kontakt os for rottebekæmpelse Odense, Middelfart og Fredericia

Hvis du har mistanke om, at der er rotter på din grund, eller hvis du allerede har set rotterne, så tag endelig fat på os. Vi er klar til at rykke hurtigt ud for at bekæmpe rotterne, og samtidig kan vi også undersøge og udbedre kloakken for eventuelle skader.

Vi kan kontaktes på telefon20 65 16 03 eller e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk.