Montering af højvandslukke

Vi kommer ud og monterer for dig

Undgå tilbageløb af kloakvand med højvandslukke

Har du problemer med, at vandet fra din kloak løber tilbage i dit toilet eller kælderafløb, når det regner kraftigt? Så kan montering af en højvandslukke være den rette løsning for dig.

Metoden med højvandslukker har til formål at forhindre kloakvandet i at løbe baglæns i kloakken, hvor det kan løbe tilbage gennem toilettet eller kælderafløbet, når der er kraftige regnvejr, og kloakken ikke kan lede vandet hurtigt nok væk fra din grund.

Grundig og professionel montering af højvandslukker

Hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS tilbyder vi grundig og professionel montering af højvandslukke på Fyn og i Trekantområdet. Den består af et lille stykke kloakrør, som har to klapper indbygget. De fungerer som en sluse, der åbner, når dit spildevand fra huset løber ud, mens den lukker, når kloakvandet udefra løber tilbage.

Autoriseret og over 20 års erfaring

Det er påkrævet, at monteringen af en højvandslukke foretages af en autoriseret kloakmester, og derfor kan du med fordel tage kontakt til os. Vi er et autoriseret kloakfirma, der har eksisteret i mere end 22 år, og vi har i løbet af årene monteret mange systemer for at forhindre, at kloakvandet løber tilbage.

Samtidig lægger vi stor vægt på altid at udføre kvalitetsarbejde og levere god service, så du kan være sikker på at få den helt rigtige løsning ud fra lige netop dine behov og din bolig.

Selvom monteringen af højvandslukker er den billigste løsning, så findes der også andre løsninger, hvis du har problemer med tilbageløb af kloakvand i dit toilet eller afløb. Vi rådgiver dig derfor gerne om, hvilken løsning der vil være den bedste i lige netop dit tilfælde.

Kontakt os og få en pris på montering

Overvejer du at få en professionel montering af en højvandslukke, og kunne du tænke dig at vide, hvor meget det vil komme til at koste dig, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du er også meget velkommen til kontakte os, hvis du har behov for at få gennemgået, hvilken løsning der vil være den bedste for dig og din bolig. Kontakt os på telefon20 65 16 03 eller e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk.