Autoriseret kloak service på Fyn – Odense, Middelfart & Fredericia

Vi løser enhver kloakopgave uanset størrelse

Kloakarbejde udføres af autoriseret kloakmester

Skal du have udført autoriseret kloak service på Fyn eller arbejde inden for kloak i Odense, Middelfart og Fredericia? Så står vi hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS klar til at løse din opgave.

Hvilke kloakopgaver kan vi løse?

Vi har mange års erfaring inden for kloak service, og vi er specialister inden for alle kloakopgaver. Vi kan dermed løse enhver opgave i forbindelse med din kloak i Middelfart, Fredericia og Odense, herunder blandt andet:

  • Kloak-TV / TV-inspektion
  • Forsikringsskader
  • Højvandslukker
  • Kloakering i det åbne land
  • Andre kloakeringsopgaver
  • Reparation af kloakker
  • Fedtudskiller

Kloak Odense, Middelfart & Fredericia

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og i forbindelse med dit kloakarbejde kan vi også stå for gravearbejdet og reetablering.

Derfor skal du vælge vores kloakfirma

Der er mange fordele ved at tage kontakt til lige netop vores kloakfirma. Alle vores ansatte er uddannede inden for deres fagområder, og vi lægger utrolig stor vægt på altid at levere kvalitetsarbejde for vores kunder.

Samtidig er det vigtigt for os at tilbyde vores kunder god service, og vi sørger altid for at afsætte tiden til at finde den helt rigtige løsning for lige netop dig.

Vi sætter pris på den gode dialog, og vi tilbyder døgnservice, hvis du har et akut kloakproblem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder i forbindelse med kloakarbejde, eller har du en konkret opgave til os, som du kunne tænke dig at få en pris på?

Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar med rådgivning og vejledning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon20 65 16 03, men du kan også skrive til vores e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.