Kloakering og kvalitetsarbejde af autoriseret kloakmester i Middelfart

Hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS blev i 1998 dannet af Thomas Rasmussen, efter at han i 1995 blev autoriseret kloakmester, og siden har beskæftiet sig med kloakering. Selve kloakeringen udfører vi i Middelfart, Odense, og på resten af Fyn. Vi kører dog også ud til resten af landet, efter aftale.

Firmaet startede som et enkeltmandsfirma og har med tiden øget sin medarbejderstab til nu at omfatte fem ansatte samt én på kontoret.

Hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS udfører vi alt inden for bygge- og anlæg og såsom:

  • Støbning af fundamenter

  • Kloakering af autoriseret kloakmester

  • Spuling og kloak-tv af autoriseret kloakmester

  • Belægningsarbejde

  • Vedligeholdelsesarbejde

  • Anlæg af haver.

Vi udfører arbejde for både private, erhverskunder og kommuner, ligesom vi også arbejder for et lokalt vandværk.

Hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner sætter vi en meget stor værdi i kvalitets arbejde og i at kunne tilbyde den bedst mulige service. Det betyder også, at vi står for at indhente alle nødvendige godkendelser og tilladelser i forbindelse med for eksempel gravearbejde og kloakering, som klares af autoriseret kloakmester. 

Vi dækker bredt og har udført mange spændende projekter gennem årene. Vi har desuden mange forskellige gode samarbejdspartnere, som vi gør brug af, fordi vi ved, at de står for samme høje kvalitet, som vi selv vægter så højt.

Vores medarbejdere er faguddannede og har stor ekspertise inden for vores felt. Vi sørger løbende for at holde os opdateret, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden.

​Vi påtager os alle opgaver - store som små - mulige som umulige.

Vi er d. 4. marts 2008 blevet screenet af Arbejdstilsynet, som har vurderet, at der ikke er behov for yderligere tilsyn i vores virksomhed.

Det betyder, at vi har fået en grøn smiley, som viser, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet. Med andre ord har vi et godt og sundt arbejdsmiljø.

Entreprenør og anlægsgartner på Fyn

Vi har kontor på Kirkegyden 2, Ronæs, hvor Pia Rasmussen varetager den daglige administration.

Vores værksted og store maskinhus holder til på Langgyden 9, Nr. Åby, hvor vi har god plads både inden- og udendørs.

Har du spørgsmål til vores autoriserede kloakmester eller omkring betonarbejde, støbning af fundamenter eller andet, er du velkommen til at kontakte os på 64 42 11 19.

Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner

© Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS 

  Kirkegyden 2 - 5580 Nr. Åby - ​ Mobil: 20 65 16 03 - ​E-mail: kloakmanden.tr@gmail.com 

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon